Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Vindt u dit goed? Ga dan verder en klik op de sluit knop.

Beschrijving

Grey Gardens, auteur Stef Lernous

Regisseur: Eddy Van Hoyweghen

Deze voorstelling is uitverkocht !

Moeder en dochter Beale wonen samen in een groot vervallen huis. Ze delen ook hun voornaam: Edie. Ze delen nog meer: hun liefde voor katten, hun excentrieke, destructieve manier van leven, hun geïsoleerde 'paradijs' Grey Gardens waarin ze hun eigen wereld creëren. Een wereld met twee, maar ook een wereld alleen. En ze delen de droom...De droom om belangrijk te zijn, om het te maken als actrice, zangeres, danseres, om te schitteren in ...New York? Alleen of samen?

Grey Gardens is het waargebeurde verhaal van Big Edith Bouvier Beale en Little Edith Bouvier Beale. Jarenlang leefden deze zonderlinge dames teruggetrokken in het Grey Gardens tot een documentaire hen gekend, zelfs beroemd maakte. Hun leven is verfilmd en wij brengen u de theaterversie.

Treed binnen in Grey Gardens en beleef samen met de twee dames hun domein. Maar hoe absurd en wereldvreemd ook, toch is er die herkenbaarheid...Hoe scherp de relatie ook is, er is ook liefde en humor.

 

Acteurs: Peter Bolssens en Herman Van der Gucht

Opgelet: deze productie gaat door op volgend adres, Lindenstraat 74, 9100 Sint-Niklaas, eerste verdieping er is geen lift aanwezig!

Bekijk de flyer voorkant

Bekijk de flyer achterkant

 

Details Evenement

Reserveren tot:24/05/2019 19:00
Start op:24/05/2019 20:00
Eindigt op:24/05/2019 23:00
Locatie:Lindenstraat 74, 9100 Sint-Niklaas

Museumtheater

Zwijgershoek 4, 9100 Sint-Niklaas
03 778 33 50

Alternatieve parking: onder de Markt, 't Bau-Huis naast het Station