Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Vindt u dit goed? Ga dan verder en klik op de sluit knop.

Beschrijving

Auteur Jim Cartwright

Regisseur: Wim Van De Velde

Deze datum is uitverkocht!

Wil je een verhaal uitschrijven over de dingen des levens, met tal van kleurrijke intriges onder de meest uiteenlopende karakters....zet je dan rustig in de hoek van een dorpscafé en observeer. Eén avond in de kroeg vertelt je duizend levens.
Volgens Jim Cartwright - en wij geloven hem - is iedereen altijd 'met twee'. Een koppel spreekt voor zich, maar ook het eenzame hart is eenzaam omdat het hunkert naar nummer twee.
Iedereen die bij een cafébezoek verwonderd zat te staren naar het gedragspatroon van zogenaamde 'typische' klanten, heeft zich wel eens iets laten ontvallen in de richting van "als je dit zou spelen, zou niemand het geloven". Wij spelen het en ... geloof het maar!

 

Acteurs: Luc Hoebeke, Elly van Brussel, Mieke De Greef, Patrick Van Cauteren, Mieke Nuyttens, Willy Coppens, Ann De Groeve, Bart Ballegeer, Charlotte Van Erck, Bram Noens, Lus Thijs, Marie-Rose De Vriese, Linda Van Lysebetten en Tijn Bonne.

Details Evenement

Reserveren tot:15/11/2019 19:00
Start op:15/11/2019 20:00
Eindigt op:15/11/2019 23:00
Locatie:Museumtheater, Zwijgershoek Sint-Niklaas

Museumtheater

Zwijgershoek 4, 9100 Sint-Niklaas
03 778 33 50

Alternatieve parking: onder de Markt, 't Bau-Huis naast het Station